8 legged dancer
8 legged dancer

H.C. Andersen Papercut

Art Blocks is packed in 24 pcs. per colli. By buying 2 colli they are delievered free of charge in Denmark. You can mix all blocks, but atleast 2 of each is required.
You have to be signed up as a client to buy this product.
Designer
H.C. Andersen Papercut
Size
15 x 21 cm.
Print
Artcard

Monteringshul (dybde 1,5 mm.)

Detalje

Art Blocks

Art Blocks er en videreudvikling af vores populære Art Card serie. Kortene er printet på på 350 g/mg mat lakeret papir og derefter limet fast på en 16 mm. tyk MDF-blok med et hul (dybde 1,4 cm.) til montering på væg.

Montering

Art Blocks kan hænges på en væg ved hjælp af monteringshullet og en skrue eller søm. Art Blocks kan også bruges som stående dekoration - f.eks. på et bord eller en skænk.

H.C. Andersen Papercut

H.C. Andersens eventyr er blandt de bedst kendte historier i verden, hans papirklip er lige så berømt i sit hjemland Danmark. Hele vejen igennem hans liv var H.C. Andersen afhængig af papir. Han skrev på det, han tegnede på det - og han brugte det til at skære i.

Papirklippet var ikke kun beregnet til at være en fornøjelse for øjet, men også en udfordring for sindet. Ofte var der en skjult betydning i papirklippet - på samme måde, som vi kender det fra eventyrene: på overfladen skulle det kunne underholde - i dybden ville det forbløffe. Nogle af papirklippene er rent billedepuslespil eller rebus, andre er ikoner som kombineres til at repræsenterer et sproglig symbol.

Se Mere Fra H.C. Andersen Papercut